Bestuur

Het huidig bestuur van de stichting is als volgt samengesteld.

Albert Kampermann
Voorzitter

Albert Kampermann is oprichter en voorzitter van de stichting. Hij is gespecialiseerd in strategisch Human Resources Management en werkzaam als assistant professor bij de Open Universiteit. Hij maakt verder veel documentaires over Nepal.

Wilfried Vander Meeren
Penningmeester

Wilfried Vander Meeren is penningmeester en zijn achtergrond is Arbeids-, Personeels- & Organisatiepsycholoog. Hij werkt als consultant bij eHRM b.v. Hij studeerde ook verpleegkunde en zit in de adviesgroep van het HuisvandeMens in het Maasland en is lid van het Humanistisch Verbond (België).

Fer Teunen
Algemeen bestuurslid

Fer Teunen is vele jaren actief geweest als front office employee bij Postkantoren BV. Hij is thans werkzaam bij Veolia transport. Hij is een aantal keren in Nepal geweest en heeft zich kunnen overtuigen van de noodzaak van (buitenlandse) hulp bij vele sociale projecten.

Luc Reynders
Algemeen bestuurslid

Luc Reynders werkt in de logistieke dienstverlening en is een veelgeziene gast in Nepal. Hij is al jaren lang geïnvolveerd, samen met zijn vrouw Christine, in de kliniek in Mainapokhari. Hij organiseert met regelmaat campagnes in België t.b.v. fondsenverwerving.

Rick van Uum
Projectleider

Rick is arts en is momenteel als huisarts in opleiding en promovendus verbonden aan het UMC Utrecht. Hij is geïnteresseerd in o.a. Global (Child) Health, infectieziekten en medisch onderwijs. Voor HCH is hij de specialist voor onze medische projecten en coördineert hij onze vrijwilligers.

Heidi Van de Broeck
Bestuurslid

Heidi is als psychiatrisch verpleegkundige werkzaam in het mobiel crisisteam van het netwerk geestelijke gezondheidszorg in de Belgische kempen. Ze is verschillende malen in Nepal geweest en is bekend door haar ludieke acties voor fondsenverwerving. Binnen de stichting zorgt ze voor de vrouwelijk noot in het gezelschap en ondersteunt ze onze vrijwilligers.

Faye Mills
UK representative

Faye works at a private Audio-Visual company based in Kent, UK, but in spare time she is very active to raise funds via lots of appealing events. She also attracts many organisations with her educational campaigns.